1-header.jpg

senioren algemeen

Hockeyen bij HC Rotterdam

Hockeyen doe je bij HC Rotterdam, dus óók als je 18+ bent! Maar wat zijn de mogelijkheden, waar kan je terecht?

Senioren

In deze categorie kom je automatisch terecht als je 18+ bent. Wedstrijden worden op zondagen gespeeld. Er zijn in de heren én de dames lijn een flink aantal teams actief op verschillende niveaus. Uiteraard zijn er ook teams die gespecialiseerd zijn in de derde helft. Er bestaat ook een jong senioren competitie voor spelers tussen 18 en 25 jaar oud. Zo speel je tegen mensen uit je eigen leeftijdscategorie!

Veteranen

Ben je 35+? Dan is deze categorie geschikt voor jou. Ook hier zijn er zowel heren- als damesteams actief. Een speciaal plekje is er voor onze veteranen LX. In dit team spelen heren van 50+ jaar oud.

Weet je als veteraan niet van opgeven? Bedenk dan of er voor jou een rol is weggelegd bij Masters Hockey Nederland, de organisatie die nationale veteranenteams afvaardigt voor toernooien en Europese - en wereldkampioenschappen. Ben je 60 jaar of ouder, dan is mogelijk ook de vereniging De Zestigplussers iets voor jou. Contactpersoon bij HC Rotterdam is Jeroen Wijtenburg: [email protected]

Sevens

Vind je vooral wedstrijden spelen leuk, maar heb je op zondagen geen tijd? Dan is de Sevens competitie misschien wel wat voor jou. Spelers zijn 35+ jaar oud, en spelen wedstrijden op halve velden. Na de wedstrijden is er uiteraard tijd voor een borrel.

Trimhockey

Nog geen hockeytalent, maar wel enthousiast voor het spel? Of heb je een druk (sociaal) leven waardoor de weekenden bijzonder vol zitten? Misschien is trimhockey dan wel wat voor jou. Op de club zijn verschillende trimgroepen actief die op maandag, woensdag of donderdagavond spelen.

Evenementen

Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor én door senioren. Zo zijn er de voorbereidingstoernooitjes, aangeklede borrels op zondagmiddagen, Zomeravondhockey en dit jaar komt er een wervelend seniorenfeest op 29 mei 2015. Klik hier voor meer informatie. 

Meer informatie over spelen in een team?

[email protected]

[email protected]

Meer informatie over Sevens?

[email protected]

Andere informatie?

[email protected]


 
Voorwaarden & disclaimer