1-header.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 3 thuiswedstrijd(en) en 5 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 28 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit M1F- Algera's HC Ypenburg CK-MF3
08:30 Thuis M1F- Moermannen HV Bleiswijk CK-MF1
08:30 Uit J1F- Van Dammen HC Delfshaven CK-JF1
09:00 Uit M6E08 MHV Forcial M6E1
09:15 Uit M8E04 HC Schiedam M8E1

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

Fysiotherapie

Mogelijkheid voor fysiotherapie op de club

HC Rotterdam en Fysiotherapiepraktijk Dubbel Fit zijn een samenwerking aangegaan waardoor het mogelijk is om je op de club te laten behandelen voor blessures. Mattias Middelkoop is namens fysiotherapie praktijk Dubbelfit nu drie seizoenen actief als fysiotherapeut van de Heren-1 selectie van HC Rotterdam. De afgelopen seizoenen heeft hij zich voornamelijk gericht op de werkzaamheden rondom Heren-1, maar met ingang van 2018 is een pilot gestart en zijn ook andere leden welkom voor behandeling.

Als de beschikbaarheid van Mattias het toelaat, is er ook voor ouders of verzorgers mogelijkheid om tijdens de trainingen van zoon of dochter gebruik te maken van de fysiotherapeut. Iedereen is welkom!

Junioren tot 18 jaar zijn gratis met ouders meeverzekerd en hebben recht op 18 behandelbezoeken per kalenderjaar. Hiervoor betalen ouders geen eigen risico. Vergoedingen vanaf 18 jaar komen uit de aanvullende verzekering, indien deze is afgesloten.

Mattias zal naar verwachting 3 dagen aanwezig zijn op de club en het is mogelijk een afspraak te maken via 06-47691278. De voorkeur gaat uit om dit via WhatsApp te doen omdat hij i.v.m. behandelingen niet de gehele dag in staat is om zijn telefoon te beantwoorden. Hij is eventueel ook via [email protected] bereikbaar.


 
Voorwaarden & disclaimer