1-header.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 3 thuiswedstrijd(en) en 5 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 28 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit M1F- Algera's HC Ypenburg CK-MF3
08:30 Thuis M1F- Moermannen HV Bleiswijk CK-MF1
08:30 Uit J1F- Van Dammen HC Delfshaven CK-JF1
09:00 Uit M6E08 MHV Forcial M6E1
09:15 Uit M8E04 HC Schiedam M8E1

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

jeugd_keepersschool

De keeperstrainingen van de keepers van de jeugdteams worden verzorgt door GoalieWorks, de keepersschool van Pirmin Blaak, keeper van Oranje en voormalig keeper van HC Rotterdam. Deze keeperstrainingen zijn op donderdagmiddag van 16.30-17.15 uur en van 17.15-18.00 uur.


 

Het doel van de keepersscholen van GoalieWorks is om de ontwikkeling van elke deelnemende keeper maximaal te ondersteunen. Dit wordt gedaan door op een gestructureerde en planmatige manier te werken aan alle aspecten die voor een keeper van belang zijn. Er wordt veel aandacht besteed aan techniek, gecombineerd met oefeningen die wedstrijdsituaties nabootsen. Daarnaast wordt tijdens de training ook veel aandacht besteed aan loop- en krachttraining en aan de mentale aspecten van het keepen.

De trainingen zijn samengesteld door Simon Zijp. Simon is samen met Bart van Gaalen, verantwoordelijk voor de keeperstraining van de Oranje- en Jong Oranje keepers en keepsters. Alle trainers die bij GoalieWorks werken zijn door onszelf opgeleid en worden wekelijks tijdens de trainingen nog verder gecoacht door de hoofdtrainers ter plaatse.

De trainers van GoalieWorks streven de gedachte na om het maximale uit iedere individuele keeper te halen en we hebben de afgelopen jaren kunnen vaststellen dat ze hier zeer succesvol in zijn.

 

 
Voorwaarden & disclaimer