1-header.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 3 thuiswedstrijd(en) en 5 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 28 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit M1F- Algera's HC Ypenburg CK-MF3
08:30 Thuis M1F- Moermannen HV Bleiswijk CK-MF1
08:30 Uit J1F- Van Dammen HC Delfshaven CK-JF1
09:00 Uit M6E08 MHV Forcial M6E1
09:15 Uit M8E04 HC Schiedam M8E1

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

senioren algemeen

Hockeyen bij HC Rotterdam
Hockeyen doe je bij HC Rotterdam, dus óók als je 18+ bent! Maar wat zijn de mogelijkheden, waar kan je terecht?

Senioren
In deze categorie kom je automatisch terecht als je 18+ bent. Wedstrijden worden op zondagen gespeeld. Er zijn in de heren én de dames lijn een flink aantal teams actief op verschillende niveaus. Uiteraard zijn er ook teams die gespecialiseerd zijn in de derde helft. Er bestaat ook een jong senioren competitie voor spelers tussen 18 en 25 jaar oud. Zo speel je tegen mensen uit je eigen leeftijdscategorie!

Veteranen
Ben je 35+? Dan is deze categorie geschikt voor jou. Ook hier zijn er zowel heren- als damesteams actief. Een speciaal plekje is er voor onze veteranen LX. In dit team spelen heren van 50+ jaar oud.

Weet je als veteraan niet van opgeven? Bedenk dan of er voor jou een rol is weggelegd bij Masters Hockey Nederland, de organisatie die nationale veteranenteams afvaardigt voor toernooien en Europese - en wereldkampioenschappen. Ben je 60 jaar of ouder, dan is mogelijk ook de vereniging De Zestigplussers iets voor jou. Contactpersoon bij HC Rotterdam is Jeroen Wijtenburg: [email protected]

Sevens
Vind je vooral wedstrijden spelen leuk, maar heb je op zondagen geen tijd? Dan is de Sevens competitie misschien wel wat voor jou. Spelers zijn 35+ jaar oud, en spelen wedstrijden op halve velden. Na de wedstrijden is er uiteraard tijd voor een borrel.

Trimhockey
Nog geen hockeytalent, maar wel enthousiast voor het spel? Of heb je een druk (sociaal) leven waardoor de weekenden bijzonder vol zitten? Misschien is trimhockey dan wel wat voor jou. Op de club zijn verschillende trimgroepen actief die op maandag, woensdag of donderdagavond spelen. Voor de trimmers die de hockeysport al aardig onder de knie hebben, is er op maandagavond de Rijnmond trimhockeycompetitie, waarbij trimhockeyteams tegen clubs in de regio spelen.

Evenementen
Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor én door senioren. Zo zijn er de voorbereidingstoernooitjes, aangeklede borrels op zondagmiddagen, Zomeravondhockey en nog veel meer. 

Meer informatie over spelen in een team?
[email protected]
[email protected]

Meer informatie over Sevens?
[email protected]

Andere informatie?
[email protected]


 
Voorwaarden & disclaimer