1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

senioren trimhockey

Nog geen hockeytalent, maar wel enthousiast voor het spel? Of heb je een druk (sociaal) leven waardoor de weekenden bijzonder vol zitten? Misschien is trimhockey dan wel wat voor jou! Op HC Rotterdam zijn verschillende mogelijkheden:

Maandag
Op maandagavond is er een training van 20.00 tot 21.30 uur. Dit is een vrij grote groep (gemengd, met een leeftijd vanaf ongeveer 30 tot 60 jaar). Het eerste half uur wordt er gewerkt aan conditie, warming-up en basistechnieken. Het volgende half uur wordt geoefend op techniek, waarna het laatste half uur gebruikt wordt voor onderlinge wedstrijdjes.
Het niveau varieert van beginners tot aan gevorderden. De trainers (altijd 2, soms 3) passen de oefeningen aan het niveau aan. Zo nemen zij in het begin van het seizoen de echte beginners een aantal keren apart.
 
Woensdag
Op woensdagavond traint er een groepje leden (gemengd) onder begeleiding van een trainer. Dit groepje is niet echt groot en traint al jaren samen. Desalniettemin kunnen zij best nieuwe enthousiastelingen gebruiken. Deze training is van 20.30 tot 22.00 uur.

Donderdag
Op donderdagavond traint al jaren eenzelfde groep, bestaande uit alleen mannen die een hecht geheel vormen. Zij hebben geen trainer en spelen over het algemeen een onderlinge wedstrijd tegen elkaar. Deze " training" start ook om 20.30 uur tot een uur of 22.00.

Rijnmondcompetitie
Een aantal trimhockeyers neemt ook deel aan de trimhockeycompetitie, waarbij eens in de 3 weken op maandagavond een wedstrijd wordt gespeeld tegen een ander trimhockeyteam. Deze Rijnmondcompetitie bestaat uit 4 poules voor gemengde teams (met minimaal 5 dames). De spelregels zijn praktisch gelijk aan de regels in de gewone competitie . 
Aan het eind van het jaar (eind mei/begin juni ) vindt altijd een toernooi plaats waarbij alle teams uit de hele RIJNMOND-competitie elkaar treffen. Meer informatie over deze competitie is te vinden op www.trim-hockey.nl
 
Indien je interesse hebt om te gaan trimhockeyen bij HC Rotterdam kan je een mail sturen naar [email protected]


 
Voorwaarden & disclaimer