1-header.jpg

Rotterdome: afbouw

woensdag 19 mei 2021   |   08:00 - 21:00   |   Geen locatie ingevoerd

In de week na de meivakantie wordt de Rotterdome afgebouwd. Dit gaat in fases van verwijderen van de sportvloer, neerhalen van de hal tot de aanpassingen aan het hekwerk, de kantplanken etc. rondom veld 6. Het zwaartepunt ligt op woensdag 19 mei omdat dan de hal wordt neergelaten, opgerold en klaargemaakt voor transport en opslag. 


Voor deze werkzaamheden doen we wederom een beroep op ruim 150 vrijwilligers, die niet komen lullen maar poetsen en de handen flink uit de mouwen steken.

WIE 🦸‍♂️🦸‍♀️
Om dit allemaal mogelijk te maken, levert elk jeugd- en E-team twee aanpakkers (17+) voor ieder een dagdeel gedurende de opbouw. Coördinatie ligt bij de teammanager.


WAT 🎪
Het afbreken bestaat uit verschillende fases en werkzaamheden. Van het opruimen van de ondervloer, verwijderen verlichting, treffen van voorbereidende werkzaamheden, verwijderen stalen netwerk, het oprollen van de halhuid, het verwijderen van de ondervloer. 

Als de hal dan is verwijderd, moet nog het nodige werk worden verricht om veld 6 weer bespeelbaar te maken voor veldhockey. Denk hierbij aan het terugplaatsen van het hekwerk, de kantplanken, dugouts etc. Voor deze werkzaamheden wordt later een zaterdag geprikt.

 
WANNEER 📅
Dit alles vindt plaats op maandag 17, woensdag 19 en donderdag 20 mei onder professionele begeleiding en met inachtneming van de coronamaatregelen.
Voor de vervolgwerkzaamheden aan het veld wordt later een zaterdag geprikt.
NB 
🌧️💨Deze planning is wel onder voorbehoud van goede weersomstandigheden. Bij wind en regen moeten de werkzaamheden worden aangepast


HOE 🤷
Binnenkort wordt een mail met informatie gestuurd aan alle spelers van de jeugd- en E-teams. Het is de bedoeling dat iedere teammanager twee personen aanmeldt voor een specifiek tijdvak; meer mag natuurlijk altijd. Hebben wij geen aanmelding uit jouw team ontvangen? Dan wijzen we het team twee dagdelen toe, die door jullie moeten worden ingevuld.


De Rotterdomecommissie heeft jullie hulp hard nodig! Bij de opbouw hebben we al gemerkt dat het heel gezellig werd gevonden om met een paar ouders van het team te komen helpen in een tijdvak. Maar ook als je in je eentje komt, is snel aansluiting gevonden. We zijn trots op de Rotterdamse aanpakkersmentaliteit en hopen dat we ook bij de afbouw op veel hulp kunnen rekenen.

Voorwaarden & disclaimer