1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

info_tenue

Scheenbeschermers en een mondbeschermer (bitje) zijn bij trainingen en wedstrijden altijd verplicht. Uiteraard heb je een hockeystick en kunstgrasschoenen nodig. Bij de training wordt verwacht dat je sportieve, en op het weer aangepaste, kleding aan hebt.
Voor de wedstrijden stelt de KNHB alle teams het standaardtenue van hun vereniging verplicht. Dit geldt voor spelers vanaf de leeftijdscategorie 2e jaars F.

Clubtenue

Alle spelende leden zijn verplicht tijdens competitiewedstrijden het volgende officiƫle tenue te dragen:

Dames/meisjes
wit shirt met ABN AMRO-vermelding op de borst
groen rokje
groene kousen

Heren/jongens
wit shirt met ABN AMRO-vermelding op de borst
groen broekje
groene kousen
 
Alle bovengenoemde kledingstukken moeten zijn voorzien van het beeldmerk en/of logo van HC Rotterdam.

Uittenue
Bij uitwedstrijden moet de kleur van het shirt en de kousen duidelijk afwijken van de kleur van het shirt en de kousen van de ontvangende vereniging. Indien de shirtkleur van de ontvangende club onvoldoende afwijkt van ons witte shirt wordt door HC Rotterdam gespeeld in het donkergroene shirt. Niet verplicht maar wel gebruikelijk is dat teams bij deze gelegenheid ook spelen met de witte HC Rotterdam-kousen. Let op: dit dient dan collectief per team te gebeuren.
Bij het uittenue is ook een wit rokje/broekje beschikbaar. Dit is niet verplicht!

Verkrijgbaarheid
Het thuistenue van HC Rotterdam is uitsluitend te koop bij DAKA (Abraham van Stolkweg en online) of op zaterdagochtend in de DAKA-shop in ons clubhuis (gedurende het competitieseizoen). Het uittenue is aan te schaffen in onze eigen webshop.

Bij DAKA krijgen leden van HC Rotterdam 10% korting. De voordeelpas is op te halen bij de bar in het clubhuis.

Bitjes
Bitje vergeten? Aan de bar worden bitjes verkocht voor € 5,-. In basis voldoet een bitje uit de sportwinkel, maar op HC Rotterdam is het ook twee keer per seizoen mogelijk om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer. Informatie over de mogelijkheden staat op de website van SPTL. Prijs vanaf € 30,- incl. opbergdoosje, factuur en garantie. Natuurlijk is het speciale HC Rotterdam-clubbitje ook mogelijk. 

Minitrainingsshirts
Voor de (indelings)trainingen wordt van 2e jaars F en E-spelers gevraagd aan het begin van het seizoen een trainingsshirt aan te schaffen. Dit donkergroene shirt, met de voornaam op de rug, is te bestellen in onze webshop.

 
 
Voorwaarden & disclaimer