1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

tophockey aanmelding

Senioren

Ben jij goed genoeg om in Dames of Heren 1 of 2 van HC Rotterdam te spelen, meld je dan voor 1 juli aan via [email protected].  In de mail graag je naam, geboortedatum, 06-nummer en adresgegevens vermelden.
Tevens aangeven waar je nu speelt (vereniging en team) en een korte motivatie waarom je bij HC Rotterdam wilt spelen.

Het helpt als je tevens een of meerdere video’s van jezelf in actie meestuurt zodat we ons al een beeld van je kunnen vormen.

Jeugdspelers Topjeugd

HC Rotterdam heeft een leuke en ambitieuze jeugdopleiding. Hierbij kijken we niet alleen naar de beste prestaties, maar letten we vooral op de ontwikkeling van de spelers en de teams. Ons doel is elk jaar een aantal jeugdspelers te kunnen "afleveren" aan onze eerste elftallen. Dit gebeurt niet zomaar. Spelers en speelsters zullen hier samen met de trainers en coaches hard voor moeten werken. Ook houden we goed de balans in de gaten tussen Hockey-School-Fysieke belasting en FUN.

Jeugdspelers van buiten kunnen bij onze topjeugd in principe alleen maar instromen in de eerste teams (jongens-meisjes D1/C1/B1/A1) waarbij er per lijn aanvullende eisen kunnen gelden. Je moet zowel technisch als spel-inzichtelijk zeer goed zijn en toegevoegde waarde hebben voor het team!

Durf je de uitdaging aan (en als toptalent doe je dat natuurlijk), dan moet jouw aanmelding voor 7 april bij ons binnen zijn. Je wordt vervolgens uitgenodigd voor een algemene selectietraining met alle spelers die nu nog ergens anders hockeyen. Hoe eerder je inschrijft, hoe beter. Wie weet komen we dan al een keer naar een wedstrijd kijken!

Hoe werkt het?

1. De eerste selectietraining en mogelijk een tweede selectietraining zal plaatsvinden in april 2019. De exacte datum en tijd wordt nog bekendgemaakt en zul je per mail ontvangen.

2. Zien wij potentie in jou, dan word je uitgenodigd om in mei een paar keer mee te trainen met het eerstelijnsteam in de lijn waarin je nu uitkomt. Zo kunnen de huidige trainers en coaches een goed beeld van jou krijgen en kunnen zij inschatten hoe jij je verhoudt tot de spelers die nu al in jouw lijn bij HC Rotterdam spelen.

3. Als de trainers en coaches van oordeel zijn dat je een echte aanwinst bent, zal je vervolgens begin juni aan onze selectietrainingen mogen deelnemen. Pas na deze selectie trainingen zul je te horen krijgen of je deel zult uitmaken voor het team voor het seizoen van 2019-2020.

Heb je nog vragen, stuur dan mail naar [email protected](jeugd).
Klik hier voor het inschrijfformulier

NB. Aanmeldingen na 7 april worden behoudens uitzonderlijke gevallen niet in behandeling genomen.


 

 

 
Voorwaarden & disclaimer