1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Mini: Train de trainercursus

maandag 15 januari 2018   |   20:00 - 22:00   |   Vergaderzaal (KOV)

In vervolg op de succesvolle train-de-mini-trainer cursus van vorig jaar, wordt ook dit seizoen deze cursus georganiseerd. Elke ouder-trainer, die training geeft aan een miniteam of dat overweegt is van harte welkom deel te nemen. Lars Verboom, onze mini trainer coördinator, zal de cursus inhoudelijk verzorgen. Tijdens de aankomende winterstop heb je dus een uitgelezen mogelijkheid je trainersvaardigheden (verder) te ontwikkelen!

Vanaf 15 januari tot en met 5 februari 2018 zal de trainerscursus worden georganiseerd: gedurende vier weken zal  één keer per week op maandagavond een cursusavond van 2 uur worden verzorgd, waarbij  een praktische inleiding in het trainersvak wordt aangeboden. Zaken als organisatie en opbouw van een training, technische vaardigheden, spelvormen, looptechnische- en didactische aspecten zullen de revue passeren. De inhoud is zowel theoretisch als praktisch: we gaan ook het veld op! 

De mini TC heeft o.a. als doelstelling het niveau van de trainingen voor onze mini’s verder omhoog te brengen. Om dit te bereiken zijn wij  op zoek naar enthousiaste ouders, of andere (jong)volwassenen, met hockeyervaring, die training kunnen en willen geven aan onze mini’s. Om (potentiële) trainers daarin te faciliteren verzorgt de mini TC deze trainerscursus!

De doelgroep is breed: 

Naast ouders die al training geven, zijn  ook ouders van mini’s en andere (jong) volwassenen met hockeyervaring, die onze mini’s willen gaan trainen van harte welkom. 

De trainerscursus is gratis.

Als je je wil opgeven voor deze cursus, stuur een mail met je naam en telefoonnummer en in welk team jouw kind speelt (indien van toepassing), voor 7-1-2018 naar het volgende mailadres:

[email protected]

De mini-TC neemt dan contact met je op. Voor nadere details.  

Met  sportieve trainersgroet

Mini TC & Lars Verboom

Voorwaarden & disclaimer