1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

ABN AMRO Cup 2018

zaterdag 18 augustus 2018   |   12:00 - 18:00   |   Restaurant

De 11e editie van de ABN AMRO Cup vindt dit jaar plaats op 16, 18 en 19 augustus as. Normaliter is de ABN AMRO Cup in het eerste weekend van september maar omdat de competitie in de herenhoofdklasse al op zondag 26 augustus start, is dit jaar sprake van een vroege editie.
De voorrondes vinden plaats op donderdagavond 16 augustus op diverse clubs in de regio's. Het finaleweekend is als vanouds op HC Rotterdam. 

De ABN AMRO Cup is inmiddels niet meer weg te denken uit de voorbereidingen van de teams uit de hoofdklasse. Het toernooi is een belangrijke graadmeter in de week voorafgaand aan de start van het hoofdklasseseizoen.

In verband met de zomervakantie vindt de finaleronde van de ABN AMRO 3 vs 3 Cup, een spectaculair toernooi voor de D-leeftijd, plaats op 2 of 9 september as. De datum is afhankelijk van de thuiswedstrijd van HC Rotterdam. Het competitieschema wordt naar verwachting eind juli bekend gemaakt door de KNHB. 

Voorwaarden & disclaimer