1-header.jpg

Piet Kind Super Satur-D voor MD1-teams

zaterdag 16 februari 2019   |   13:00 - 18:00   |   Extern
Op zaterdag 9 en 16 februari as organiseert HC Rotterdam de 'Piet Kind Super Satur-D' voor de districtskampioenen van de MD1- en JD1-teams. De tweede editie van dit toernooi is opgesplitst i.v.m. beschikbare zaalcapaciteit in het Topsportcentrum Rotterdam: op 9 februari spelen de jongens en op 16 februari de meisjes. Beide toernooien zijn van 13.00-18.00 uur.

Het toernooi is vernoemd naar Piet Kind, onze trouwe supporter die in december 2017 op 90-jarige leeftijd is overleden. Iedereen binnen (en zelfs buiten) de vereniging kende Piet op zijn scootmobiel. Met een altijd gevulde snoeptrommel voor de jeugd en zelfs een doosje hondensnoepjes, wist hij alle harten voor zich te winnen. Het is nog steeds wennen zonder Piet langs de lijn, maar door dit toernooi naar hem te vernoemen is hij er toch nog een beetje bij. 

Bij de jongens spelen op 9 februari de volgende deelnemers: Den Bosch, Oranje-Rood, Kampong, Rood-Wit, Nijmegen, Apeldoorn, Schaerweijde en Rotterdam. Deelnemende teams zijn bij de meisjes op 16 februari: Amsterdam, MEP, Victoria, Klein Zwitserland, Nijmegen, Apeldoorn en Rotterdam. 
Voorwaarden & disclaimer