1-header.jpg

Gezocht: jeugdtrainers

9-7-2015
Nieuwsafbeelding
Beste A- en B-spelers en -speelsters en (jonge) senioren: lijkt het je leuk om komend seizoen één of meerdere uren training te geven aan een jeugdteam van HC Rotterdam? Meld je dan nu aan.
 
- het is hartstikke leuk om jongere kinderen beter te leren hockeyen;
- weet je nog hoe leuk jij het vond om van een enthousiaste trainer training te krijgen?
- je leert er zelf ook nog van hoe je met kinderen moet omgaan; 
- je krijgt er ook nog aardig voor betaald (beter dan vakkenvullen bij de supermarkt of bardienst op de club).
 
Interesse? Vul dan het formulier in dat je vindt via deze link: 
http://goo.gl/forms/BAunnAQXFn

Ook trainers die afgelopen jaar al training gaven, graag allemaal dit formulier invullen, als je weer training gaat geven!)
 
Heb je nog verdere vragen, neem dan contact op met [email protected]

Gezocht: ouders die het team van hun kind willen trainen
 
Het is een feit dat volwassenen makkelijker overwicht hebben op kinderen, bijvoorbeeld tijdens het geven van een training. Mede hierom vinden wij het erg fijn, als er ouders zijn die het team van hun kind willen trainen.

Voor de A t/m D-breedteteams zoeken we dus enthousiaste ouders die training willen geven. Voor de miniteams komt nog een aparte oproep om ouders te werven. De teams trainen in principe twee keer per week. Eén of beide trainingen kunnen worden gegeven door de ouders.

Wij zoeken hiervoor wel ouders met commitment. Als je een keer niet kan, regelen wij vervanging, maar dat moet wel om uitzonderingen gaan.

De trainingstijden van de teams kunnen in de meeste gevallen zo worden ingedeeld, dat het past met de tijden waarop u beschikbaar bent. Een goede kennis van het hockeyspelletje en didaktiek is een pre, maar wij kunnen ondersteuning bieden in de vorm van oefeningen op papier voor ouders met minder trainingservaring. Ook zal er bij voldoende interesse een ouder-trainerscursus gegeven worden. En bij vragen over techniek, taktiek en/of didaktiek kunnen wij u ook altijd proberen te helpen.
 
Interesse? Vil dan het formulier in dat je vind via deze link: 
http://goo.gl/forms/uEi9UNF07s

Ook ouders die afgelopen jaar al training gaven, graag allemaal dit formulier invullen, als je weer training gaat geven. Ook al heb je je ook al apart aangemeld.
 
Heb je nog verdere vragen, neem dan contact op met [email protected]Voorwaarden & disclaimer