1-header.jpg

Trainingen jeugdteams schema

29-8-2015
Nieuwsafbeelding

Voor alle breedtesport jeugdteams starten aanstaande maandag, 31 augustus, de trainingen. Het trainingsschema  is ingevoerd in Lisa, en verschijnt als het goed is op de teamapp en kan worden gevonden op de site!

Bij trainer staat meestal nog vacature, maar dat komt omdat Lisa dat automatisch doet. Als er nog geen vaste trainer is, zorgt de club dat er een tijdelijke trainer staat!

Er kunnen nog wijzigingen in het schema komen, die zullen dan ook via de app worden doorgegeven!!

De 2e training voor de breedte A en B teams, gaan we dit seizoen anders invullen. De bedoeling is om om de week op woensdag een soort onderlinge competitie te spelen (7 tegen 7, de ene week de A, de andere week de B) en dan elke avond ook met een (kort) stukje gezelligheid/muziek/disco af te sluiten! Meer info hierover volgt. 

Ouders die training willen geven aan het team van hun kind, kunnen zich aanmelden via de volgende link: http://goo.gl/forms/aj9x3tBHei Hier kan je ook de voorkeuren voor de dag waarop je training zou willen geven, doorgeven.

We hebben nog veel trainers nodig, dus als je het team van je kind zou willen trainen, meld je aan via bovenstaande link!!!

Jeugdspelers die training willen geven kunnen zich ook aanmelden!

Klik op onderstaande link om als jeugdspeler training te gaan geven en vul het formulier in met de dagen waarop je training wil geven!

http://goo.gl/forms/r4xvShLIaZ

 

 

 

 

Voorwaarden & disclaimer