1-header.jpg

Huldiging veldkampioenen: 4 juni

19-5-2016
Nieuwsafbeelding
De eerste kampioenen van de veldcompetitie in de jeugd zijn al bekend: MD1, JA3, MD7, MC1, JC4, MB8 en JC3. Gefeliciteerd allemaal! Komende zaterdag worden er nog meer kampioenen verwacht. Graag vieren wij met alle kampioenen uit de jeugd een feestje tijdens de huldiging op zaterdag 4 juni a.s. om 17.00 uur in het clubhuis. En omdat het bij HC Rotterdam niet alleen om presteren gaat, maar wij plezier zeker hoog in het vaandel hebben staan, zijn JD3 en MD13 ook uitgenodigd voor de huldiging als vertegenwoordiging van alle jeugdteams die een leuk veldseizoen achter de rug hebben, maar die niet kampioen zijn geworden. Hockeyen op HC Rotterdam: leren, presteren én plezier!

De kampioensteams kunnen bij de verenigingsmanager een fotoafdruk aanleveren voor de 'Wall of fame' in het clubhuis. Informatie over afmetingen etc. wordt via de mail verstuurd aan managers, coaches en aanvoerders. 

Het is mogelijk om aansluitend aan de huldiging, en voor de C-teams voorafgaand aan het C-feest, lekker met het team te blijven BBQ-en op de club. Reserveren kan via [email protected].
 
Voorwaarden & disclaimer