1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Contributiekorting voor houders Rotterdampas

30-8-2018
Nieuwsafbeelding
HC Rotterdam maakt het sporten betaalbaar(der) voor haar leden, die in bezit zijn van een Rotterdampas. In dat geval kom je in aanmerking voor een korting van € 25,00 op de contributie. 
Om in aanmerking te komen voor deze contributiekorting moet allereerst de Rotterdampas worden aangeschaft. Na ontvangst van de contributiefactuur kan een mail, mét scan/foto van de Rotterdampas en het legitimatiebewijs van de pashouder, worden gestuurd naar [email protected]. Belangrijk om in deze mail ook het HC Rotterdam-lidnummer te vermelden.

De Rotterdampas is een handige Rotterdamse voordeelpas die gratis of met korting toegang geeft tot ruim 750 Rotterdamse activiteiten, waaronder 295 jaaracties, 400 seizoensacties en wekelijks minimaal twee lastminute-acties in je mailbox.
De Rotterdampas kost € 60,00 en minima en studenten komen in aanmerking voor korting. Voor de pasgebruikers is er bovendien een handige app.
Kijk voor meer informatie op de Rotterdampas-website: www.rotterdampas.nl.
Voorwaarden & disclaimer