1-header.jpg

Teamindelingen jeugd en mini's bekend

1-7-2016
Nieuwsafbeelding
De afgelopen weken is hard gewerkt aan de teamindelingen voor seizoen 2016-2017 en deze zijn nu bekend gemaakt op de app en in TEAMLisa. De kabouters, onze groep 5-jarigen, worden in oktober ingedeeld in teams. Zij ontvangen binnenkort bericht over plaatsing en de eerste trainingsdatum.

De jeugd- en minicommissie hebben er alles aan gedaan om de teams zo goed mogelijk samen te stellen en hierbij rekening te houden met een goede balans in alle elftallen zodat op ieder niveau leuk en goed gehockeyd kan worden. Daarbij wordt gekeken naar de sterkte van individuele spelers, het elftal als geheel en de vermoedelijke poule-indeling voor het komende seizoen. Ook is zoveel mogelijk rekening gehouden met vriendschapsverzoeken. 
De teamindeling is ieder jaar weer een enorme puzzel en zorgt op bijna alle clubs voor veel discussie. De jeugd- en minicommissie hebben hun best gedaan ervoor te zorgen dat alle spelers ook in het nieuwe seizoen veel hockeyplezier gaan beleven in hun nieuwe team. 

De indelingen zijn te zien in de app en TEAMLisa. Wanneer met het persoonlijke lidnummer wordt ingelogd in de app verschijnt het nieuwe team al onder 'nieuws' of bij 'mijn teams'. Alle teams zijn evt. ook te vinden via teams > HC R'dam > alle teams > junioren of jongste jeugd. 
Op de computer is de teamindeling te zien in TEAMLisa. 

Wanneer je de app en/of TEAMLisa het afgelopen seizoen al hebt gebruikt, zal inloggen waarschijnlijk geen probleem zijn. Als je de app en/of TEAMLisa nog niet (regelmatig) hebt gebruikt, heb je de volgende gegevens nodig om in te loggen: mailadres en persoonlijk lidnummer. 
Voor de zekerheid is op 1 juli aan alle jeugdleden een mail gestuurd met het persoonlijke lidnummer.
Deze mail is gestuurd naar het mailadres dat is geregistreerd in LISA. 

Wij stimuleren onze leden en teams om deze app te gebruiken omdat hier alle informatie op maat staat. De nieuwsberichten van de club, maar ook de persoonlijke agenda met teamevents, trainingen, wedstrijden, rij- en fruitbeurten, adressen van de andere verenigingen en alle verdere detailinformatie. Plus ook nog eens alle namen, telefoonnummers en mailadressen van teamgenoten en begeleiders.


Praktische tips

 

  • Als je in het vervolg een ander mailadres wilt gebruiken of een extra mailadres als contactadres voor jouw account wilt toevoegen, kan je dit zelf wijzigen wanneer je bent ingelogd in LISA. Dit geldt overigens voor alle NAW-gegevens, telefoonnummers, je foto etc. De app is gekoppeld aan ons administratiesysteem LISA zodat de aangepaste gegevens daar ook direct worden verwerkt.
  • De teams van alle kinderen uit een gezin zijn zichtbaar in de app wanneer de adresgegevens in LISA exact overeenkomen. Wanneer het team van een kind ontbreekt, is het dus zaak de adresgegevens te checken en aan te passen.
  • Raadpleeg bij vragen eerst de FAQ-pagine op de homepagina. Mocht het antwoord op je vraag daar niet bij staan, stuur dan een mail naar [email protected]

Voorwaarden & disclaimer