1-header.jpg

Proeftrainingen voor jeugd met hockeyschool Hockeyplezier

1-8-2016
Nieuwsafbeelding
In september zijn de trainingen van de onafhankelijke hockeyschool Hockeyplezier aan kinderen van 5 t/m 11 jaar gestart op HC Rotterdam. Deze training is bedoeld voor kinderen, die de hockeysport eens willen proberen of die op de wachtlijst staan bij één van de hockeyclubs in de regio. 
Door dit aanbod kunnen wij kinderen, die op de wachtlijst staan, toch laten kennismaken met onze sport en hebben kinderen, die evt. toch later instromen bij HC Rotterdam, de basisvaardigheden al onder de knie. Aan de andere kant kunnen kinderen meer vrijblijvend proberen of zij de hockeysport leuk vinden, want je zit niet direct vast aan een team en club met vaste contributie en inschrijfgeld. 
De hockeyschool is 9 jaar geleden ontstaan Utrecht, maar is inmiddels uitgegroeid naar Amsterdam, Den Haag, Groenekan, Rotterdam en Vleuten. Veel kinderen zijn op den duur doorgestroomd naar reguliere clubs in de omgeving en voor andere kinderen is het bij de trainingen van Hockeyplezier gebleven. Clubs zijn blij met dit onafhankelijk initiatief en alternatief, waarbij bewegen, plezier en hockeyvaardigheden centraal staan. 
De data van de huidige cursus zijn 6, 13, 20 en 27 september, 4, 11 en 25 oktober en 1, 8, 15, 22 en 29 november 2016. In maart 2017 starten de volgende trainingen van Hockeyplezier op HC Rotterdam. De training is op dinsdagmiddag van 16.00-17.00 uur. 

Voor alle informatie en aanmelden: www.hockeyplezier.nl of mail met [email protected]  

Voorwaarden & disclaimer