1-header.jpg

Scheidsrechterskaart voor ouders van jeugdleden

29-9-2016
Nieuwsafbeelding
HC Rotterdam vindt het belangrijk dat ouders van jeugdleden de spelregels van het hockey goed begrijpen. Met goede regelkennis heeft u langs de lijn een groter inzicht in de beslissingen van de scheidsrechters, kunt u zich beter verplaatsen in zijn/haar positie en worden veel discussies over (en met) de arbitrage voorkomen. Bovendien hopen wij oprecht dat deze kennis voor u een stimulans zal zijn om ook zelf eens een wedstrijd van uw zoon en/of dochter te gaan fluiten.

Wij bieden u de mogelijkheid om het examen voor clubscheidsrechter te doen. U dient zich hier vóór 15 oktober 2016 op te geven via de volgende link.

Na aanmelding ontvangt u per mail inloggegevens voor de cursus. In een E-learning-omgeving kunt u zich in uw eigen tempo door de theorie heen werken. De ervaring leert dat dit ongeveer 2 à 3 uur in beslag neemt: heel leerzaam en (zelfs) leuk om te doen.

De examens vinden dit jaar plaats op vrijdag 4 november van 18.00-19.00 uur en van 19.00-20.00 uur (datum en tijdstippen onder voorbehoud). U wordt op een van de twee tijdstippen ingedeeld en ontvangt een email bericht met de bevestiging.

Let wel: Het aantal deelnemers om examen te doen is beperkt, deelname is op volgorde van inschrijving. Deze ronde is met name bedoeld voor ouders van spelers in de A t/m D-jeugd. Ouders van mini's krijgen in maart 2017 een oproep.

HC Rotterdam neemt de kosten van het examen voor haar rekening. Indien u al over een CS-kaart beschikt en deze niet bekend is in onze ledenadministratie, dan kunt u dit ook via de gegeven link aan ons doorgeven.
Voorwaarden & disclaimer