1-header.jpg

Ballenkinderen gezocht

15-3-2017
Nieuwsafbeelding

Dames-1 en Heren-1 zijn nog vol in de race naar een mooie eindklassering dit seizoen. Er wordt door beide ploegen iedere week weer aantrekkelijk hockey gespeeld. Voor de rest van het seizoen zijn wij voor de thuiswedstrijden van beide teams op zoek naar kinderen die als ballenjongen of -meisje willen optreden. 

Los van het feit dat het ontzettend leuk en leerzaam is om als ballenkind bezig te zijn, het is natuurlijk hartstikke cool om al die tophockeyers van dichtbij te zien (je hebt de beste plek in het stadion!) en om mee te helpen er een mooie wedstrijd van te maken. 

Wil je je als ballenjongen of ballenmeisje aanmelden, geef je dan op door het online aanmeldingsformulier in te vullen (https://goo.gl/forms/uSiezYJutoslptR02). Hierop kun je ook aangeven in welke weekeinden je niet kunt.

Aan het einde van het seizoen kijken wij welke teams over het hele seizoen de meeste ballenkinderen hebben geleverd. Deze teams krijgen een gave training aangeboden door een aantal spelers van Dames-1 of Heren-1.

Mogen we op jullie enthousiaste aanmeldingen rekenen?!

Voorwaarden & disclaimer