1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Twee nieuwe leden van verdienste: Peter Dankaart en Frank Gimbrère

23-5-2017
Nieuwsafbeelding

HC Rotterdam heeft er twee nieuwe leden van verdienste bij Peter Dankaart en Frank Gimbrère.

Peter is als oprichter van DAKA Sport al jarenlang één van de trouwste partners van onze vereniging. Peter is vanuit zijn eigen filosofie als 'clubman' sterk betrokken bij ons verenigingsleven en heeft zich altijd ingespannen om de club voor de jeugd een thuishonk te laten zijn waar zij leren om te gaan met winnen en verliezen en wat het betekent om in een team mooie prestaties te leveren. Het bestuur van HC Rotterdam is Peter zeer erkentelijk voor zijn nooit aflatende inzet die er mede voor heeft gezorgd dat de vereniging er nu zo goed voor staat.

Frank is de afgelopen negen jaar manager geweest van Heren-1, een stille kracht die er voor zorgde dat alles rond het team op rolletjes liep. Frank heeft in die negen jaar vele uren gemaakt om Heren-1 zorgeloos te kunnen laten spelen. Hij heeft verschillende coaches zien komen en gaan en had als manager een belangrijk aandeel in de in 2013 veroverde landstitel en het bereiken van de play-offs en het kwalificeren voor de EHL in 2017.

Voorwaarden & disclaimer