1-header.jpg

Nieuwe ronde beoordelingen junioren

18-5-2017
Nieuwsafbeelding
Van maandag 22 mei tot en met 1 juni vinden er opnieuw beoordelingen plaats van onze junioren als onderdeel van de procedure voor elftalindeling voor het nieuwe seizoen. Spelers en speelsters van de teams die moeten worden beoordeeld worden hierover per email geïnformeerd. Houd dus je mailbox in de gaten!

In verband met de beoordelingswedstrijden zijn er vanaf maandag 22 mei tot en met donderdag 1 juni geen trainingen voor de juniorenteams, inclusief 2e jaars E, exclusief topjeugd. Wie in deze periode toch wil trainen moet hiervoor overleggen met Iwan

Belangrijk:
- uiteraard neem je bitje, scheenbeschermers en eigen bidon met voldoende water mee. Zonder bitje en/of scheenbeschermers kunnen we je niet laten meedoen.
- Iedereen draagt een effen wit shirt, waar op de achterkant géén bedrukking staat. Dan kunnen we de rugnummers (die worden opgespeld) goed lezen.
- Deze beoordelingsronde betreft een momentopname. De kinderen worden het hele jaar ook beoordeeld door hun coach(-es). 

We proberen er deze weken voor alle junioren een leuk trainingsmoment van te maken, waar plezier voorop staat. Uiteraard blijft het best spannend, maar het moet ook niet te groot worden gemaakt. Daarom, voor de ouders: kijk gerust mee, maar blijf op gepaste afstand. 

Het programma en de volgorde is niet hetzelfde als in april. We moeten met een heleboel zaken rekening houden: schoolkampen, avondvierdaagse etc. Je ontvangt de uitnodiging via de teammanagers.
 
De informatie uit de beoordelingsronden vormen deels de input voor de teamindelingen Juniorenteams 2017-2018. Zie voor meer meer informatie over het beoordelingsbeleid de bijlage.

Voorwaarden & disclaimer