1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 4-header.jpg 5-header.jpg 6-header.jpg 7-header.jpg 8-header.jpeg

Veldkampioenen in het zonnetje

18-6-2017
Nieuwsafbeelding

Dit weekend zijn alle reguliere competities afgerond en kunnen we dus de balans opmaken van het afgelopen seizoen. Uiteraard zijn we trots op alle teams, zowel de mini’s, jeugd als senioren. De 17 teams die veldkampioen zijn geworden, zijn extra in het zonnetje gezet:

Heren Veteranen A
Dames Veteranen A, C en Dinsdag Veterinnen
MA1, MA3, MD1, MD3, MD5, MD8, MD9, MD13, MD16, MC2 en MC10,
JB4 en JD1.

Bovendien mag MB2 zich kampioen noemen van de Beste MB2-competitie en eindigde JB2 op een mooie tweede plaats op dit toernooi. JC1 behaalde tenslotte een vierde plek op het NK.

Qua verscheidenheid onder de kampioenen is het een mooi jaar: jong en oud, top en breedte. En we zijn nog niet helemaal klaar: Meisjes B1 speelt zaterdag nog de landsfinale, Dames Veteranen A verdedigt haar landskampioenschap en Jongens D1 en Meisjes D1 gaan op voor de officieuze landstitel. Ook JA2, MA2, JC2, MC2, JD2 en MD2 strijden komend weekend nog op de Slotdagen van de Beste ACD2-toernooien. En JE1 en ME1 komen op 1 juli nog in actie op het Hoofdklasse E-toernooi. Mogelijk wordt de erelijst dus nog langer. 

Veel succes en plezier gewenst met de laatste wedstrijden en toernooien van dit seizoen. We wensen iedereen alvast een heel fijne vakantie en we zien jullie graag na de zomervakantie terug

 


 
Voorwaarden & disclaimer