1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Vrijwilligersborrel op 21 juni

1-6-2017
Nieuwsafbeelding

De vrijwilligerscommissie nodigt graag namens het bestuur alle vrijwilligers uit voor een informele borrel op woensdag 21 juni a.s. vanaf 20.00 uur in ons clubhuis. Onder vrijwilliger wordt eenieder verstaan, die zich inzet om onze leden met plezier hun sport te laten uitoefenen. De lijst met functies is enorm, dus een kleine opsomming als bijv. de lijnco’s, ledenadministratie, CS+-scheidsen, wedstrijdsecretarissen, gastvrouwen, coaches, trainers, managers, maar dus ook alle anderen die zich inzetten voor onze club.

We zijn heel blij dat we een fijne groep mensen hebben, die zich belangeloos heeft ingezet om weer een mooi en sportief seizoen te organiseren. Verenigen en verbinden kan een vereniging immers alleen doen met vrijwilligers! Aan het einde van het seizoen is het tijd om samen het glas te heffen op de bijzondere momenten en om jullie te bedanken voor alle inzet, enthousiasme en uren, die aan onze club zijn besteed. Dit doen we graag op de 21ste. Tot dan!

Voorwaarden & disclaimer