1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 4-header.jpg 5-header.jpg 6-header.jpg 7-header.jpg 8-header.jpeg

Inleveren keepersmaterialen en lockersleutels

14-6-2017
Nieuwsafbeelding
Keepersmaterialen
De komende weken zijn twee momenten om de keepersmaterialen weer in te leveren. De borg wordt alleen terugbetaald als de uitrusting compleet wordt ingeleverd. Jeugdkeepers die hun materiaal willen behouden voor volgend seizoen kunnen een mail sturen naar Mary Knop [email protected] om dit af te stemmen! Keepers van seniorenteams hoeven alleen het materiaal dat moet worden gerepareerd inleveren.
 
Inleveren kan in de gang naar het stadion op:
woensdag 21 juni tussen 19.30-21.00 uur 
woensdag 28 juni tussen 18.00-20.00 uur 
Begin juli zal er nog een gelegenheid komen voor de keepers die nog toernooien & selecties hebben. Houd hiervoor de website in de gaten.
 
Lijnstopmaskers
De lijnstopmaskers worden sinds dit seizoen niet langer ter beschikking gesteld door de club. De aangeschafte lijnstopmaskers kunnen met evt. overige materialen (EHBO-set, ballentas, dekens, bidonkrat etc.) worden doorgegeven, of verkocht, aan het team voor komend seizoen. Lijnstopmaskers, die in de ingeleverde keeperstas zitten, worden volgend seizoen weer ter beschikking gesteld bij dezelfde keepersspullen. 

Lockersleutels
Vriendelijk verzoek aan de huurders van de keeperslockers om ons voor 30 juni a.s. ook te laten weten wat de wensen zijn voor komend seizoen. Als we geen bericht ontvangen, zijn we helaas genoodzaakt het slot van de locker open te knippen zodat we de locker volgend seizoen opnieuw kunnen uitgeven.
Er zijn verschillende mogelijkheden:
Voorwaarden & disclaimer