1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Teamindelingen 2018-2019

30-6-2018
Nieuwsafbeelding

De teamindelingen voor seizoen 2018-2019 zijn te vinden in de app en TEAMLisa. Bij de topteams jeugd vinden komende week nog selecties plaats en de indeling zal naar aanleiding daarvan nog worden aangepast. Bij de seniorenteams staat een eerste basis ingevuld, maar zal nog geschoven worden door de TC's.

Door de lijncoördinatoren en TC's is hard gewerkt aan de teamindelingen voor het volgende seizoen. Er wordt alles aan gedaan om de teams zo goed mogelijk samen te stellen, hierbij rekening houdend met een goede balans in alle elftallen zodat op ieder niveau leuk en goed gehockeyd kan worden. Daarbij wordt gekeken naar de sterkte van individuele spelers, het elftal als geheel en de vermoedelijke poule-indeling voor komend seizoen. Ook wordt bij de mini's zoveel mogelijk rekening gehouden met vriendschapsverzoeken.

De indelingen zijn te zien in de app en TEAMLisa. Wanneer met het persoonlijke lidnummer wordt ingelogd in de app verschijnt het nieuwe team bij 'mijn teams'. Alle teams zijn evt. ook te vinden via Alle teams > HC Rdam >  junioren of jongste jeugd. Op de computer is de teamindeling te zien in TEAMLisa. Het lidnummer is onlangs aan alle nieuwe leden gemaild en is ook zichtbaar op de contributiefacturen. Indien het lidnummer onbekend is, kan deze worden opgevraagd via [email protected].

De teamindeling is ieder jaar weer een enorme puzzel en zorgt op bijna alle clubs voor veel discussie. De commissies hebben hun best gedaan ervoor te zorgen dat alle spelers ook in het nieuwe seizoen veel hockeyplezier gaan beleven in hun nieuwe team. Gisteren is door de jeugdcommissie aan alle jeugdleden een uitgebreide mail gestuurd met informatie over o.a. de gevolgde stappen, de afwegingen en uitdagingen, vrijwilligersvacatures en periode van bezinning. Voor vragen over de indeling kan vanaf maandag 2 juli as om 8.00 uur via de mail contact worden gezocht met de betreffende lijncoördinatoren. De mailadressen staan op de website. 

Gebruik app

Wanneer je de app en/of TEAMLisa het afgelopen seizoen al hebt gebruikt, zal inloggen waarschijnlijk geen probleem zijn. Als je de app en/of TEAMLisa nog niet (regelmatig) hebt gebruikt, heb je de volgende gegevens nodig om in te loggen: mailadres en persoonlijk lidnummer. 

We stimuleren onze leden en teams om deze app te gebruiken omdat hier alle informatie op maat staat. De nieuwsberichten van de club, maar ook de persoonlijke agenda met teamevents, trainingen, wedstrijden, rij- en fruitbeurten, adressen van de andere verenigingen en alle overige detailinformatie. Plus ook nog eens alle namen, telefoonnummers en mailadressen van teamgenoten. Met behulp van deze gegevens kan direct al worden overlegd welke ouders interesse hebben in een rol als coach of manager. Hierover worden jullie nog geïnformeerd door de lijncoördinatoren.

Praktische tips

  • Als je in het vervolg een ander mailadres wilt gebruiken of een extra mailadres als contactadres voor jouw account wilt toevoegen, kan je dit zelf wijzigen wanneer je bent ingelogd in LISA. Dit geldt overigens voor alle NAW-gegevens, telefoonnummers, je foto etc. De app is gekoppeld aan ons administratiesysteem LISA zodat de aangepaste gegevens daar ook direct worden verwerkt.
  • De teams van alle kinderen uit een gezin zijn zichtbaar in de app wanneer de adresgegevens in LISA exact overeenkomen. Wanneer het team van een kind ontbreekt, is het dus zaak de adresgegevens te checken en aan te passen. Dit kan door de adreswijziging door te geven aan de betreffende ledenadministratie.


  


 


 

 

Voorwaarden & disclaimer