1-header.jpg

Keepersmaterialen inleveren en informatie over huur locker

27-6-2019
Nieuwsafbeelding
Donderdag 11 juli kunnen de keepersmaterialen van de jeugd en miniteams tussen 17.00 en 20.00 uur worden ingeleverd in de gang beneden in het clubhuis. De borg wordt alleen terugbetaald als de uitrusting compleet wordt ingeleverd. Met specifieke vragen of verzoeken kan een mail worden gestuurd naar de materiaalcommissie.

Lijnstopmaskers
De lijnstopmaskers worden niet langer ter beschikking gesteld door de club. De aangeschafte lijnstopmaskers kunnen met evt. overige materialen (EHBO-set, ballentas, dekens, bidonkrat etc.) om niet worden doorgegeven aan het team voor komend seizoen. 

Lockersleutels
Vriendelijk verzoek aan de huurders van de keeperslockers om ons vóór 30 juni a.s. ook te laten weten wat de wensen zijn voor komend seizoen. Als we geen bericht ontvangen, zijn we helaas genoodzaakt het slot van de locker open te knippen zodat we de locker volgend seizoen opnieuw kunnen uitgeven.
 
Er zijn verschillende mogelijkheden:
1 als je de huur van je locker wilt verlengen, kan je dit laten weten door een mail te sturen en de huur van € 30,- over te maken op reknr NL71ABNA0480633894, o.v.v. je naam, je team en je lockernummer. Als je de huur verlengt, kan je de sleutel gewoon aanhouden.
2 als je dit jaar nog geen locker had, maar volgend seizoen graag een locker wilt huren, kan je een mail sturen. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
3 als je de huur van de locker wilt opzeggen, kan je ons dit laten weten door een mail te sturen. Na inlevering van de sleutel ontvang je dan de borg teruggestort op je bankrekening.
4 als je voorkeur hebt voor een andere locker, kan je ook een mail sturen. We zullen kijken wat de mogelijkheden zijn, maar kunnen helaas niets beloven.

Voorwaarden & disclaimer