1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Verkoop clubkleding via diverse kanalen

16-8-2017
Nieuwsafbeelding

Dit seizoen gaat het vierde officiële jaar van de samenwerking tussen HC Rotterdam en PlayerLayer van start. Er is gekozen om naast de reeds bestaande kledinglijn nieuwe items te bieden voor binnen en buiten de lijnen. Er zijn twee verkoopkanalen:
1.           DAKA – voor het thuistenue en trainingspakken
2.           PlayerLayer-webshop – voor het uittenue en een breed aanbod van HC Rotterdam-producten   als midlayers, trainingsshirts, jacks en polo’s.

Daarnaast heeft de club een aanbod teamkleding ontwikkeld voor bestellingen vanaf 8 stuks. Dit aanbod betreft wedstrijdshirts, trainingspakken en -shirts, midlayers, maar ook de meer casual hoodies, vesten en sweaters.

Deze week is de nieuwe webshop van PlayerLayer gelanceerd. Deze werkt met het ‘Click & Collect’ service model, waarbij de bestelling in de webshop bij DAKA is op te halen. Jochem Bakker van Heren-1 laat in deze instructievideo zien hoe makkelijk dit gaat. Aan de betaalwijze via Ideal wordt nog hard gewerkt. Deze is naar verwachting binnenkort beschikbaar.

Wanneer voor 21 augustus as is besteld, wordt de bestelling 29 augustus geleverd. Daarna is de levertijd steeds ca. 1 week. Wil je het nieuwe seizoen goed starten? Bezoek de webshop en plaats je bestelling. 

Voorwaarden & disclaimer