1-header.jpg

Teamsponsoring bij HC Rotterdam

1-8-2018
Nieuwsafbeelding

Regelmatig bieden ouders, teamleden en andere betrokkenen aan om een trainingspak, teamtrui, sporttas o.i.d. aan te schaffen voor het gehele team. Dat is natuurlijk hartstikke leuk en ook interessant voor de sponsor(en) want HC Rotterdam heeft ca. 2.500 leden en per weekend minstens 3.000 bezoekers op haar schitterende complex. Met Heren-1 in de Hoofdklasse, Dames-1 in de Promotieklasse en veel eerste jeugdteams in de landelijke topcompetitie is HC Rotterdam een ambitieuze club.

De kledingkeuze is vrij uit de kledinglijnen van HC Rotterdam (verkrijgbaar bij DAKA, Osaka of via de clubwebshop op www.hcrotterdam.club). In de webshop van de club staat al een aantal mogelijkheden voor teamkleding. Wanneer het aanbod van Osaka compleet is, zal het assortiment in augustus worden uitgebreid met deze artikelen.

 

Het is van belang om alvast te weten dat aan de sponsoring van een team regels zijn verbonden. Om duidelijkheid en uniformiteit te krijgen, geldt voor deze vorm van teamsponsoring een aantal spelregels voor teamsponsoring. Om te beginnen is HC Rotterdam eigenaar van het beeld- en woordmerk. Het gebruik van naam en logo van de club is alleen toegestaan op artikelen, gekocht in onze clubwebshop en de Osaka-kleding bij DAKA.

De mogelijkheden voor teamsponsoring in het kort:

Sponsoring met gebruik van HC Rotterdam-logo, maar zonder sponsoruiting
Het doel van deze sponsoring is vooral gericht dat het team zich buiten het veld als eenheid presenteert. Bij deze vorm van sponsoring kan gedacht worden aan trainingspakken, sportassen, sweaters, hoodies, vesten, e.d. uit de voorgeschreven kledinglijnen.

Voorwaarden

  • De sponsoring dient vooraf gemeld te worden aan de sponsorcommissie.
  • De sponsor draagt de kosten van de kleding, inclusief de gewenste bedrukking.
  • Als de kleding zonder logo of bedrijfsnaam word verschaft, is géén afdracht aan de vereniging verplicht. Teamsponsoring van kleding, voorzien van merk- of bedrijfslogo’s, is alleen mogelijk indien de sponsor ook een sponsorbijdrage afdraagt aan de vereniging.

 

Sponsoring met gebruik van HC Rotterdam-logo én sponsoruiting
Het doel van deze sponsoring is gericht dat het team zich buiten het veld als eenheid presenteert, waarbij de sponsor(s) gebruik maken van de mogelijkheid om hun bedrijf onder de aandacht te brengen van team, ouders, leden en bezoekers. Bij deze vorm van sponsoring kan gedacht worden aan trainingspakken, sportassen, sweaters, hoodies, vesten, wedstrijdshirts e.d. uit de voorgeschreven kledinglijnen.

Voorwaarden

  • De sponsoring dient vooraf gemeld te worden aan de sponsorcommissie. De bedrukking van de sponsoruiting(en) wordt afgestemd met de sponsorcommissie.
  • De sponsor draagt de kosten van de kleding inclusief de gewenste bedrukking.
  • De sponsor stelt jaarlijks met de sponsorcommissie vast welk team(s) de kleding zal dragen.
  • Teamsponsoring van kleding, voorzien van merk- of bedrijfslogo’s, is alleen mogelijk indien de sponsor ook een sponsorbijdrage afdraagt aan de vereniging. Deze bijkomende kosten zijn voor een sponsor € 100,- (excl. btw) per team per seizoen voor commerciële uitingen op alle artikelen m.u.v. het wedstrijdshirt. Sponsoren en partners van de club en leden van Stichting Vrienden HC Rotterdam betalen voor teamsponsoring geen extra bijdrage aan de club. Voor sponsoring van het wedstrijdshirt geldt een andere clubafdracht. Neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie via [email protected].

 

Het volledig reglement staat op onze website. Met vragen en opmerkingen kan je je richten tot de sponsorcommissie via: [email protected]

 

Voorwaarden & disclaimer