1-header.jpg

💚 Teamsponsoring bij HC Rotterdam

4-9-2021
Nieuwsafbeelding

Regelmatig bieden ouders, teamleden en andere betrokkenen aan om een trainingspak, teamtrui, sporttas o.i.d. aan te schaffen voor het gehele team. Dat is natuurlijk hartstikke leuk en ook interessant voor de sponsor(en) want HC Rotterdam heeft ca. 2.500 leden en per weekend minstens 3.000 bezoekers op haar schitterende complex. Met Heren-1 in de Hoofdklasse, Dames-1 in de Promotieklasse en veel eerste jeugdteams in de landelijke topcompetitie is HC Rotterdam een ambitieuze club. 

De afspraken over teamsponsoring zijn op te vragen bij de sponsorcommissie; in het kort komt het erop neer dat:

  • De sponsoring vooraf gemeld dient te worden aan de sponsorcommissie via genoemd mailadres.
  • Teamsponsoring van kleding, voorzien van merk- of bedrijfslogo’s alleen mogelijk is indien de sponsor ook een sponsorbijdrage afdraagt aan de vereniging. Deze bijkomende kosten zijn voor een sponsor € 100,- (excl. btw) per team per seizoen voor commerciële uitingen op alle artikelen m.u.v. het wedstrijdshirt. Voor sponsoring van het wedstrijdshirt geldt een ander tarief. Neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie .
  • Sponsoren en partners van de club en leden van Stichting Vrienden HC Rotterdam betalen voor teamsponsoring geen extra bijdrage aan de club. 
  • De sponsor draagt de kosten van de kleding, inclusief de gewenste bedrukking.


De kledingkeuze is vrij uit de kledinglijnen van HC Rotterdam (verkrijgbaar bij DAKA, Osaka of via de clubwebshop op www.hcrotterdam.club). In de webshop van de club staat al een aantal mogelijkheden voor teamkleding in een voordelig assortiment aan merkloze hoodies, vesten en sweaters. Osaka-artikelen zijn te verkrijgen via DAKA. Informeer bij hen naar de mogelijkheden en teamkorting op [email protected]

HC Rotterdam is eigenaar van het beeld- en woordmerk. Het gebruik van naam en logo van de club is alleen toegestaan op artikelen, gekocht in onze clubwebshop en de Osaka-kleding bij DAKA.

Met vragen en opmerkingen kan je je richten tot de sponsorcommissie via: [email protected]

 

Voorwaarden & disclaimer