1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Houd de parkeerplaats veilig voor iedereen!

17-8-2017
Nieuwsafbeelding

Met ruim 1800 jeugdleden is verkeersveiligheid op en om ons complex een gedeelde verantwoordelijkheid voor ons allemaal. Om gevaarlijke situaties te voorkomen wordt een herhaald en dringend beroep aan eenieder gedaan om op ons parkeerterrein de verkeersregels in acht te houden. Dus houdt u op de parkeerplaats aan het eenrichtingsverkeer, denk aan uw snelheid, wees alert op het fietspad, let op kinderen die tussen auto’s kunnen uitschieten en, last but not least, zet uw auto bij halen en brengen altijd IN een parkeervak. Zet de auto hiervoor nooit stil op het fietspad of de aanrijroute.

Het wegvak bij de fietsenstalling en invalidenparkeerplaatsen is alleen voor bestemmingsverkeer en nadrukkelijk niet voor het halen en brengen van kinderen.

Omdat de Hazelaarweg ook de toegangsweg is voor VOC, Neptunus en de manege is het niet veilig om voor uitwedstrijden buiten en bij het hek te verzamelen. Zoek hiervoor een veilige plek op de parkeerplaats en zorg dat de auto’s ook dan (tijdelijk) in de parkeervakken staan geparkeerd.

Voorwaarden & disclaimer