1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Proeftrainingen voor jeugd met hockeyschool Hockeyplezier

23-8-2018
Nieuwsafbeelding

In september starten de trainingen van de onafhankelijke hockeyschool Hockeyplezier aan kinderen van 5 t/m 11 jaar weer op HC Rotterdam. Deze training is bedoeld voor kinderen, die de hockeysport eens willen proberen of die op de wachtlijst staan bij één van de hockeyclubs in de regio.

Door dit aanbod kunnen wij kinderen, die op de wachtlijst staan, toch laten kennismaken met onze sport en hebben kinderen, die evt. toch later instromen bij HC Rotterdam, de basisvaardigheden al onder de knie. Aan de andere kant kunnen kinderen meer vrijblijvend proberen of zij de hockeysport leuk vinden, want je zit niet direct vast aan een team en club met vaste contributie en inschrijfgeld.

In het nieuwe seizoen starten de trainingen van Hockeyplezier op HC Rotterdam. Voor de eerste seizoenshelft zijn de data: 11, 18, 25 september, 2, 9, 16 en 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november en 4 december. De training is op dinsdagmiddag van 16.00-17.00 uur. 

Voor alle informatie en aanmelden: www.hockeyplezier.nl of mail met [email protected].

 


 

Voorwaarden & disclaimer