1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

'Succes stakingsclinic straalt af op hele club'

6-10-2017
Nieuwsafbeelding
HC Rotterdam heeft zich gisteren, donderdag, en de dagen daaraan voorafgaand weer van haar sterkste kant laten zien. De ‘onderwijsstakingsclinic’ was niet alleen een groot succes gelet op het ongelooflijke aantal deelnemers (400+), HC Rotterdam heeft met de clinic ook haar maatschappelijke betrokkenheid onderstreept.
 
Het grote aantal reacties via vooral social media zijn hartverwarmend en vormen samen één groot compliment aan allen die de afgelopen dagen hun schouders onder dit evenement hebben gezet. Het is ook niet voor niets dat veel media de stakingsclinic van HC Rotterdam hebben betrokken in hun verslaggeving over de stakingsdag. Die media-aandacht straalt ook af op de gehele vereniging.
 
Namens het bestuur dank ik de speelsters van Dames-1, de spelers van Heren-1, de vrijwilligers, Evita, Marlies, Martine en Erna, en de staf van HC Rotterdam onder leiding van Karianne voor hun inzet. Zonder jullie was deze clinic niet zó’n groot succes geworden.
 
Edwin Brouwers
Voorzitter
Voorwaarden & disclaimer