1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

EHL 2018: vrijwilligers gezocht

8-2-2018
Nieuwsafbeelding

HC Rotterdam is tijdens het aankomende paasweekeinde (30 maart - 2 april) gastheer voor de 'KO16' van het Euro Hockey League (EHL), het evenement waarin de achtste- en de kwartfinales zijn samengebracht. Als club willen we er natuurlijk een machtig mooi evenement van maken en daarvoor is per dag inzet van ca. 80 vrijwilligers nodig voor uiteenlopende taken. We zijn dus hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die zich één of meerdere dagen willen inzetten. 

Het gaat om de volgende functies: stewards, hosts/hostesses, teamliaisons, kaartverkopers, parkeerwachten, Instagram-reporter en ballenmeisjes en -jongens (vanaf 12 jaar). Ook zijn we nog op zoek naar artsen die een dag(deel) als toernooiarts kunnen optreden.

Help jij mee? Stuur dan een email.De kick-off party voor EHL-vrijwilligers staat gepland op woensdagavond 28 maart. Zet deze datum in ieder geval alvast in je agenda. 

Voorwaarden & disclaimer