1-header.jpg

Laatste dag verkoop stadionstoelen i.c.m. EHL-passepartout

29-1-2018
Nieuwsafbeelding
De vroegboekkorting voor EHL-entreekaarten geldt t/m 31 januari a.s. Dit betekent dat het aanbod nog 2 dagen geldt om één of meer stoelen in ons stadion te kopen. Op de gekochte stoel komt een naamplaatje en de koper ontvangt een passe-partout voor de EHL 2018 én een kaart voor de eerstvolgende play-off-wedstrijd van Heren-1. Per lid kunnen maximaal zes stoelen worden gekocht. De verkoop gaat via onze webshop op www.hcrotterdam.club.

De stoelen op de (overdekte) tribune van ons stadion zijn na zestien jaar trouwe dienst aan vervanging toe. Het plastic is 'uitgedroogd' en er ontbreken er al een heel stel. In aanloop naar de Euro Hockey League bestaat het plan alle tribunestoelen te vervangen. We hebben er een ledenactie van gemaakt: wie koopt een eigen tribunestoel?

Tot en met 31 januari 2018kunnen alleen onze leden en aan HC Rotterdam gelieerde partijen tribunestoelen afnemen. Daarna worden de prijzen hoger en kunnen ook andere hockeyliefhebbers een stoeltje bemachtigen.

Tijdens de EHL, play-offs en andere (internationale) wedstrijden geldt normaal gesproken het principe van free seating. Dit gaat in de toekomst niet meer gelden voor deze stoeltjes. De 'eigenaar' van een stoeltje heeft de komende vijf jaar altijd het eerste recht om de eigen stoel(en) te reserveren. Op deze manier heb je altijd een overdekte zitplaats. De overige publieke tribunes zijn in ieder geval bij de EHL in 2018 niet overdekt.
Voorwaarden & disclaimer