1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Seve en Jochem genomineerd voor Sport Awards

13-11-2017
Nieuwsafbeelding
Sevevan Ass en Jochem Bakker zijn genomineerd voor de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond. Seve maakt kans op de titel Sportman van het Jaar, Jochem op die van Talent van het Jaar.
 
Vanaf vandaag kan worden gestemd op de genomineerden. De prijsuitreiking is op 11 december. De verkiezing wordt voor de helft bepaald door een vakjury en voor de andere helft door een publieksstemming. Het publiek kan stemmen op de genomineerden via www.rotterdamsport.nl/desportawards.
 
Naast Seve zijn voor de titel Sportman van het jaar genomineerd Feyenoord-voetballer Karim El Ahmadi en turner Bart Deurlo. Jochem 'strijdt' om de titel Talent van het jaar met judoka Larissa van Krevel en atlete Alida van Daalen.
De sportverkiezing vormt de jaarlijkse afsluiting van het Rotterdamse sportjaar. De prijsuitreiking, aan boord van de ss Rotterdam, is hét evenement waar met mensen uit verenigingssport, topsport, politiek en bedrijfsleven wordt teruggeblikt op het afgelopen sportjaar.
 
De organisatie van de verkiezing is in handen van de gemeente Rotterdam, Rotterdam Topsport, Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond.Tijdens de sportverkiezingen worden prijzen uitgereikt voor de Rotterdamse sportman, sportvrouw, sportploeg, sportcoach en sporttalent. Ook is er de prijs voor de sportvrijwilliger en de gehandicaptensportprijs.
 
Heren-1 werd in 2013, het jaar dat voor het eerst de landstitel werd veroverd, uitgeroepen tot Sportploeg van het jaar.
Voorwaarden & disclaimer