1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Winterstop: openingstijden complex & clubhuis

19-11-2018
Nieuwsafbeelding

Gedurende de winterstop - 3 december t/m de voorjaarsvakantie - kennen het clubhuis en complex aangepaste openingstijden. Het complex en clubhuis zijn van maandag t/m vrijdag overdag in regel geopend van 8.30 tot ongeveer 18.00 uur. Op donderdagavonden is het clubhuis open voor de trainingen van een aantal seniorenteams en de bondsscheidsrechters; op andere avonden voor geplande kerstdiners van teams. Check de clubagenda op de website voor overige (avond)openingstijden.

Gedurende de maanden december-februari kan je dus wel eens voor een gesloten deur of hek komen te staan. In dit kader hebben wij een aantal verzoeken:

  • Neem de keeperstas mee naar huis omdat de lockerruimte niet altijd bereikbaar is.
  • Als bij de club wordt verzameld voor zaalhockey verzoeken wij je dringend auto’s en fietsen buiten het hek te parkeren omdat het complex gesloten kan zijn wanneer je terugkomt. 
  • Let op: het hek moet wel open kunnen, dus zet de fietsen niet vast aan het hekwerk.
Wanneer je gedurende de winterstop gebruik wilt maken van de accommodatie kan worden gemaild naar: veldenhoreca en overig.

 

 

Voorwaarden & disclaimer