1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 8 thuiswedstrijd(en) en 4 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 27 oktober 2018
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis MD05 HC Voorne MD1
- Thuis MD07 hdm MD4
- Thuis JD04 De Kieviten JD2
- Thuis MB04 HDS MB1
- Thuis JA02 Berkel Rodenrijs JA1

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

Winterstop: openingstijden complex & clubhuis

27-11-2017
Nieuwsafbeelding

Gedurende de winterstop kennen het clubhuis en complex aangepaste openingstijden. Het clubhuis is overdag in regel geopend van 8.30 tot ongeveer 17.00 uur. Wanneer er ’s avonds trainingen zijn op het veld is de begane grond van het clubhuis met kleedkamers en toiletten bereikbaar, maar is de eerste etage met bar gesloten.

Van 23 december t/m 7 januari is het complex gesloten.

Gedurende de maanden december-februari kunt u dus wel eens voor een gesloten deur of hek komen te staan. In dit kader hebben we een aantal verzoeken:

  • Neem de keeperstas mee naar huis omdat de lockerruimte niet altijd bereikbaar is;
  • Als bij de club wordt verzameld voor zaalhockey verzoeken wij u dringend auto’s en fietsen buiten het hek te parkeren omdat het complex gesloten kan zijn wanneer u terugkomt. Let op: het hek moet wel open kunnen, dus zet de fietsen niet vast aan het hekwerk.
Wanneer u gedurende de winterstop gebruik wilt maken van de accommodatie kunt u een mail sturen voor het gebruik van veldenhoreca en overig.

 

 

Voorwaarden & disclaimer