1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Pas op voor diefstal uit kleedkamers

20-12-2017
Nieuwsafbeelding
Deze week zijn tijdens de zaaltraining van een meisjesteam in de zaal van het Wolfert Dalton telefoons en portemonnees gestolen uit de kleedkamer. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend. Wij willen iedereen er nogmaals op attenderen goed op te letten op waardevolle spullen. Dit geldt voor ├ílle zalen, evenals de kleedkamers op ons eigen complex.

Vanuit de club is eerder al gewezen op het belang dat een ouder aanwezig is tijdens de zaaltrainingen zodat de trainer er niet alleen voor staat in geval van blessures etc. Fijn ook als de ouder de waardevolle spullen en/of kleedkamer in de gaten houdt en zorgt dat de voordeur wordt geopend voor de teams van de volgende training.
 
Als er zaken uit een kleedkamer zijn ontvreemd, dan is het goed om Iwan e informeren via [email protected] zodat we andere teams (opnieuw) kunnen waarschuwen.
Voorwaarden & disclaimer