1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Huldiging zaalkampioenen op 11 maart as om 14.00 uur

19-2-2018
Nieuwsafbeelding

De zaalkampioenen zijn bekend: Dames Veteranen B, Jongens B2, Meisjes C3, Meisjes C21, Jongens A2, Jongens C5 en Jongens C12 zijn eerste geworden in hun poule.Daarnaast mochten Meisjes D1, Meisjes B1, Jongens A1 en Dames-1 zich al kampioen van Zuid-Holland noemen. Natuurlijk een speciaal compliment voor Jongens B1, die naast het districtskampioenschap op het NK de zilveren plak heeft behaald in de strijd om de landstitel. Ook aandacht voor Meisjes D1, die winnaar zijn geworden op de eerste Piet Kind Super Satur-D, de strijd tussen de districtskampioenen. Onze hartelijke felicitaties zijn voor alle spelers, coaches, managers en betrokkenen.

Teams die zich de komende weekends kampioen mogen noemen, wordt gevraagd een foto te sturen naar [email protected] zodat we deze teams in het zonnetje kunnen zetten op de social media van de club.

Zondag 11 maart a.s. worden onze zaalkampioenen rond 14.00 uur feestelijk gehuldigd op het podium in ons clubhuis. Hiervoor worden de kampioensteams uitgenodigd, maar natuurlijk is iedereen van harte welkom om deze teams toe te komen juichen.

Kampioensteams kunnen een foto aanleveren voor de 'Wall of fame' in het clubhuis. Het is aan het team om te beslissen of zijn de foto willen regelen en deze kosten op zich nemen. Informatie over afmetingen etc. wordt t.z.t. gestuurd aan de managers en coaches. 
Voorwaarden & disclaimer