1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

EHF-president opent congres Sportiviteit & Respect

1-2-2018
Nieuwsafbeelding
Presidente Marijke Fleuren van de Europese Hockey Federatie (EHF) opent op zaterdag 31 maart ons symposium Sportiviteit & Respect. Het symposium staat in het teken van ontmoeten, kennisdelen, leren van elkaar en vragen stellen rondom het thema Sportiviteit & Respect. 
 
Voor de organisatie van dit symposium hebben we nauw samengewerkt met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) en de stichting Rotterdam Sportsupport. Het symposium staat in het teken van ontmoeten, kennisdelen, leren van elkaar en vragen stellen rondom het thema Sportiviteit & Respect.
 
 
Tijdens de workshop bedenk je met elkaar hoe je op een positieve manier ouders, coaches en spelers gewenst gedrag kunt laten vertonen. Daarnaast denk je na over hoe je scheidsrechters goed kunt voorbereiden en meer vertrouwen kunt geven, waardoor zij beter en met meer plezier hun wedstrijden fluiten en daarnaast de waardering krijgen die ze verdienen.
 
Het symposium begint om 10.00 uur. Na de afsluitende lunch is er gelegenheid om naar de wedstrijden van de EHL te kijken.
 
Aanmelden

Wil je meepraten tijdens dit symposium, meld je dan hier aan: https://www.knhb.nl/agenda/symposium-sportiviteit-respect/aanmelden
 
Voorwaarden & disclaimer