1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Commissie voor impuls voor 'zondag'

7-2-2018
Nieuwsafbeelding
Het bestuur heeft een speciale commissie in het leven geroepen om 'de zondag' een impuls te geven. Nelson Dapaah gaat deze commissie samenstellen en leiden. Nelson is speler van Veteranen E en heeft een zoon in de kabouters.

HC Rotterdam is het afgelopen jaar hard gegroeid bij de jeugd en de Sevens. Inmiddels tellen we weer meer dan 2500 leden. De 'bezetting' op zondag blijft nog achter. En dat terwijl we de mooiste accommodatie van de regio hebben!

Het vinden van een impuls voor de zondag is geen eenvoudige taak, want het behelst diverse disciplines binnen onze club: onder meer horeca, communicatie, Sevens, zondagindeling, oudste jeugd en ontwikkelingen bij de ons omliggende clubs.

De commissie zal vooral de verschillende initiatieven met elkaar gaan verbinden. Op sommige vlakken zal beleid moeten worden ontwikkeld tot en met praktische veranderingen die op korte termijn kunnen worden ingevoerd.

Heb jij idee├źn of wil je Nelson en zijn commissie meehelpen? Neem dan met Nelson contact op: [email protected] 
Voorwaarden & disclaimer