1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Bovelander Hockeykampen op HC Rotterdam

5-3-2018
Nieuwsafbeelding

De leukste hockeykampen van Nederland worden natuurlijk georganiseerd door voormalig Olympisch Kampioen Floris-Jan Bovelander. In de mei-, zomer- en herfstvakantie vinden er ook kampen plaats op HC Rotterdam.

MINIHOCKEYKAMP
Dit is een driedaags hockeykamp voor sportieve kids van 6 t/m 9 jaar. Het programma is een gave mix van leuke en leerzame hockeytrainingen, een gastclinic van een echte (ex-) international en natuurlijk superleuke kampspelen. Dus vind je hockey te gek en wil je graag met vriendjes en vriendinnetjes op kamp, geef je dan vandaag nog op!

JUNIOR HOCKEYKAMP
Het Bovelander Junior hockeykamp is voor echte hockeyliefhebbers van 10 tot en met 13 jaar. Samen met je (nieuwe) vrienden ben je drie dagen lang bezig met hockey, hockey en nog eens hockey. Dus kun je geen dag zonder hockey? Dan is dit hockeykamp echt iets voor jou!

ROTTERDAM EXCELLENCE HOCKEY & GOALIE CAMP
Bij het Excellence Hockeycamp  train je volgens de nieuwste trends uit de hoofdklasse. Het hockeyprogramma wordt zorgvuldig samengesteld door ons topteam van trainers.
Er is veel tijd voor individuele aandacht en met behulp van de coolste trainingsmaterialen, de nieuwste hulpmiddelen en video analyses wordt er iedere dag gewerkt aan je techniek en tactiek.
Dit is het kamp om een betere hockeyer te worden en om nooit meer te vergeten. 

Op www.bovelander.nl is alle informatie te vinden en kan je je aanmelden.


Gerelateerd nieuws

15-5 Jeugdfeesten voor C- en D-jeugd in juni
Voorwaarden & disclaimer