1-header.jpg

Familietoernooi Hockeyheaven 10 mei 2018: Let’s go glamping!!!

18-4-2018
Nieuwsafbeelding

Op Hemelvaartsdag (10 mei 2018) is het zover: het traditionele hockeyheaven-toernooi (voorheen postcodetoernooi) vindt plaats op Rotterdam! De organisatie is in handen van de winnaars van afgelopen jaar, De Toppers. Het thema van deze editie is ‘Let’s go glamping!!’.

Naast hockeyen (sevens, zonder keeper) zijn er tal van activiteiten voor de bezoekers aan onze eenmalige glamping site. En er zijn natuurlijk prijzen te winnen voor het team met de meest toepasselijke outfit (glampingsmoking?), het team dat de meest extravagante tent neerzet, het team dat zich het sportiefste gedraagt, het team dat de glampinggames wint en natuurlijk voor het team dat de hockeycompetitie wint!

Wil je meedoen met een team van familie, vrienden, buren of wie dan ook, schrijf je dan voor 6 mei in op www.hcrotterdam.club. De kosten voor deelname zijn € 175,= per team van 8 deelnemers. Dit is inclusief lunch en BBQ; eventuele extra teamleden betalen € 15,= per persoon. Voorwaarde is dat minimaal één speler lid is van HC Rotterdam.

Mis het niet en schrijf je snel in want vol=vol!
Tot 10 mei!

De Toppers

Voorwaarden & disclaimer