1-header.jpg

Scheidsrechtersexamen en -cursus voor ouders

11-4-2018
Nieuwsafbeelding
HC Rotterdam vindt het belangrijk dat ouders van jeugdleden de spelregels van het hockey goed begrijpen. Met goede regelkennis heeft u langs de lijn een groter inzicht waarom een scheidsrechter bepaalde beslissingen neemt, kunt u zich beter verplaatsen in de positie van de scheidsrechter en worden veel discussies over (en met) de arbitrage voorkomen. Bovendien hopen wij oprecht dat deze kennis voor u een stimulans zal zijn om ook zelf eens een wedstrijd van uw zoon of dochter te fluiten.

U heeft daarom nu de kans om het examen voor clubscheidsrechter te maken. Hieraan vooraf gaat een cursus in de vorm van e-learning. U dient zich voor het examen vóór 15 april 2018 op te geven via:

https://goo.gl/forms/XI1AqN0Sao0UHp5I2

Na opgave en verwerking van uw gegevens ontvangt u per mail inloggegevens voor de cursus. In een e-learning-omgeving kunt u zich in uw eigen tempo door de theorie heen werken. De ervaring leert dat dit ongeveer twee tot drie uur in beslag neemt, heel leerzaam is en (zelfs) leuk om te doen.
 
Het examen vindt plaats in het clubhuis van HC Rotterdam op woensdag 25 april van 19.00 tot 20.00 uur. HC Rotterdam neemt de kosten van het examen voor haar rekening. Let wel: Het aantal deelnemers om examen te doen is beperkt, deelnamen op volgorde van inschrijving.

Ouders met een kind in de 2e jaars E categorie (8-tallen) hebben zich al kunnen opgeven via de teammanager en gaan vrijdag 20 april examen doen.

Voorwaarden & disclaimer