1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Zaterdag feest voor D-jeugd

4-6-2018
Nieuwsafbeelding
Ter feestelijke afsluiting van het competitieseizoen is er op 9 juni het D-feest, met als thema 'Party in the USA'. Het feest duurt van 20.00 tot 22.30 uur. Het jeugdbestuur vindt het leuk als je verkleed komt, maar dit is zeker geen verplichting.

Entreekaarten voor leden en introducés kunnen alleen online worden gekocht in onze webshop ( via hcrotterdam.club - tot 19.00 uur op de avond van het feest). Let op: aan de deur worden géén entreekaarten meer verkocht. Kaartverkoop gaat via lidnummer en een lid kan maximaal twee vriendjes/vriendinnetjes introduceren.

De jeugdfeesten zijn cashless, wat betekent dat tijdens het feest alleen met clubkaart of pinpas kan worden betaald.

Tenslotte wijzen wij er op dat alcohol uiteraard strikt verboden is en dat bij alcoholbezit/-gebruik en/of wangedrag contact wordt opgenomen met ouders zodat de betreffende feestganger direct kan worden opgehaald. Het lijkt wellicht niet aan de orde, maar om misverstanden te voorkomen wordt gedrag m.b.t. roken en drugsgebruik op dezelfde wijze bestraft.

Voorwaarden & disclaimer