1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

DAMES-1 KAMPIOEN - zondag play-off voor Hoofdklasse

13-5-2018
Nieuwsafbeelding
Wat een geweldige ontknoping! Dames-1 is zondagmiddag kampioen van Overgangsklasse A geworden en gaat vanaf komende zondag strijden om (directe) promotie naar de Hoofdklasse. Pinoké is in deze play-off (om twee gewonnen wedstrijden) de tegenstander.

Zondag heeft iedereen (!) vrij - het is immers Pinksteren. Maar toch komen we allemaal naar de club om Dames-1 aan te moedigen en de speelsters te steunen bij hun mogelijke terugkeer - na zes jaar - naar de Hoofdklasse.

Na de thuiswedstrijd van zondag volgt er een tweede play-off-duel, volgende week zaterdag (26 mei) bij Pinoké. Als nodig is er een derde, beslissende wedstrijd op zondag 27 mei, ook bij Pinoké. En natuurlijk zorgen we er voor dat onze dames niet alleen op Pinoké staan!

De winnaar van deze play-off promoveert direct naar de Hoofdklasse. De verliezer krijg een tweede kans: een play-off tegen de nummer elf van de Hoofdklasse, Groningen. Speeldagen zijn woensdagavond 30 mei, zaterdag 2 juni en zondag 3 juni.

Alle play-off-wedstrijden beginnen om 12.30 uur. Let op: dit is een kwartier eerder dan gebruikelijk!
 
Voorwaarden & disclaimer