1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Let op: fietsendieven actief

23-5-2018
Nieuwsafbeelding

Dinsdag 22 mei zijn overdag weer twee fietsen gestolen uit onze fietsenstalling. De camerabeelden zijn inmiddels overgedragen aan de politie. Zichtbaar is dat de fietsen vrij gemakkelijk van het slot worden gehaald en het vermoeden is dat de dieven in het bezit zijn van een moedersleutel van de vaste sloten. 
Bij gebrek aan voldoende hekken in de fietsenstalling wordt geadviseerd om de fiets in ieder geval met een tweede slot vast te zetten, en bij voorkeur aan een fiets van een teamgenootje of familielid.
We roepen onze leden en bezoekers op om een oogje in het zeil te houden rondom de fietsenstalling.

Op het complex zijn beveiligingscamera’s aanwezig, waarvan de beelden 7 dagen worden bewaard. In geval van diefstal kan melding worden gedaan bij de clubmanager via [email protected]. Daarnaast doen wij een oproep om altijd aangifte te doen bij de politie, zodat ook zij op de hoogte zijn van het aantal diefstallen en ook (de omgeving van) het complex goed in de gaten kunnen houden.

Voorwaarden & disclaimer