1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Verklaring van goed gedrag – update

15-5-2018
Nieuwsafbeelding

HC Rotterdam wil een sociaal veilige omgeving zijn, waar iedereen met plezier kan hockeyen en waar ouders hun kind met een gerust hart kunnen achterlaten. Om de kans dat een persoon, die eerder in de fout is gegaan, een functie vervult op onze club te verkleinen, is het overleggen van een Verklaring van goed gedrag (VOG) met ingang van dit seizoen verplicht gesteld voor trainers, coaches en managers van alle mini- en jeugdteams.

Voor ruim 400 vrijwilligers is de afgelopen maanden een VOG aangevraagd en ruim 80% heeft deze inmiddels ook ingeleverd bij de club. Vorige week is een laatste oproep gedaan aan de resterende 20%. Vanzelfsprekend hopen we dat we deze VOG’s nog op korte termijn ontvangen in onze VOG-box naast de hoofdentree op de begane grond. We benadrukken dat personen zonder VOG in het volgende seizoen niet in aanmerking komen voor een functie in de begeleiding van jeugdteams.

Voorwaarden & disclaimer