1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Vandaag: Red Bull Forwards op HC Rotterdam

7-7-2018
Nieuwsafbeelding

Zaterdag 7 juli sluiten we op HC Rotterdam het hockeyseizoen af met de tweede editie van het snelste veldhockeytoernooi van Nederland: Red Bull Forwards. Hét evenement voor spelers in de leeftijdscategorie 16 t/m 26 jaar, waarbij hockey in een dynamische vorm, fun en gezelligheid centraal staan. Meer informatie is ook te vinden op redbull.nl/forwards

De wedstrijden worden 5 tegen 5 gespeeld in een speelveldje met lage boarding, waardoor de bal niet uit kan gaan en ook achter de goals langs gespeeld kan worden. Een wedstrijd duurt 3 x 4 minuten. Snel en dynamisch, dus ook superleuk voor de toeschouwers.

Aansluitend aan de prijsuitreiking is er BBQ met Thé Dansant. Hiervoor is een vergunning verkregen van de gemeente Rotterdam.

Let op: zondag 8 juli as starten de hockeykampen van Bovelander en gelden voor complex en clubhuis aangepaste openingstijden. Ook wordt de buitenzijde van het clubhuis geschilderd en worden de trappen in het clubhuis onder handen genomen. Let dus goed op voor tijdelijke afzettingen etc.

 

Gerelateerd nieuws

15-11 Seniorenteams zoeken spelers
Voorwaarden & disclaimer