1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Contributiefactuur via ClubCollect verzonden

10-7-2018
Nieuwsafbeelding
De factuur voor de contributie van seizoen 2018-2019 is dinsdag 10 juli verstuurd aan alle leden. Door op de link in de mail te klikken komt u op uw persoonlijke betaalpagina van ClubCollect, waar de factuur kan worden ingezien, gedownload en betaald.

Na een succesvolle test in januari is besloten de administratieve verwerking van de contributie-inningen via ClubCollect te laten verlopen. De betalingen verlopen via automatische incasso of via iDEAL en zijn daarom 100% veilig. 

Hier kunt u ook kiezen om uw contributie in één keer te betalen of in termijnen. Betaling in één termijn is kosteloos, bij betaling in termijnen geldt tot een bedrag van € 150,- een toeslag van €1,00 en boven een bedrag van € 150,- een toeslag van € 2,- per termijn.

Een opmerking voor de ouder(s) van de jeugleden: omdat het via de app mogelijk is om zelf het mailadres aan te passen, kan het zijn dat de mail van ClubCollect terecht is gekomen in de mailbox van uw zoon/dochter. Indien u geen factuur hebt ontvangen, vragen we u om deze bij uw kind op te vragen en ervoor te zorgen dat de factuur wordt betaald.
Voorwaarden & disclaimer