1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Oproep voor trainers jeugdteams

25-8-2018
Nieuwsafbeelding
Maandag 27 augustus starten de trainingen voor de junioren. De minitrainingen beginnen vanaf vrijdag 31 augustus. Het trainingsschema staat op de website en in de app. Als je inlogt met je eigen code, staan alle trainingen en wedstrijden in jouw agenda.

Let op: maandag 27 & dinsdag 28 augustus geldt een aangepast trainingsschema. De regioteams JD, MC, JC, MB, JB, MA en JA beginnen maandag en dinsdag met een kennismakingstraining, waarbij je tegen een ander HC Rotterdam-team speelt. De MD-teams hebben dit al voor de vakantie gedaan, en trainen deze dagen volgens aangepaste tijden.
Na afloop is er een kennismakingsborrel per team met de kinderen en de ouders.
Het schema voor deze 2 dagen komt vrijdag in de app!

Voor een aantal teams wordt nog gezocht naar trainers onder zowel onze jeugdleden als hun ouders. 

Jeugdleden
Leden uit de A- en B-teams kunnen zich aanmelden om training te geven aan jongere jeugdteams. Vanaf de D-leeftijd kan je je aanmelden om op woensdagmiddag kabouters en 1e jaars F training te geven. Vanaf de C-leeftijd kan je op vrijdag training geven aan de E en 2e jaars F teams!
Naast dat het erg leuk is om training te geven aan jonge kinderen, krijg je er als jeugdlid ook nog een vergoeding voor!

Aanmelden kan via deze link:
Jeugdleden die minitraining willen gaan geven in 2018/2019:
Jeugdleden, studenten en jong-senioren, die training willen geven aan A/B/C/D teams: https://goo.gl/forms/WjceAbv1VINg4A2l2

Ouders
Voor de mini's en jeugdteams zoeken we ouders om training te geven aan het team van hun zoon of dochter. Ouders hebben toch vaak net iets meer overwicht en kunnen de kinderen makkelijker bij de les houden. Ideaal is bij de mini's de combinatie van een oudere (volwassen) trainer, met een jeugdtrainer.

Interesse? Gebruik onderstaande link om je aan te melden. Ook als je je al hebt aangemeld bij een lijncoördinator, graag het formulier invullen, zodat wij alle gegevens hebben.

Ouders die een miniteam willen trainen in 2018/2019:
Ouders die jeugdteams (A/B/C/D teams!) willen trainen in 2018/2019
Voorwaarden & disclaimer