1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Oproep voor trainers jeugdteams

3-7-2018
Nieuwsafbeelding
Vanaf maandag 27 augustus starten de trainingen voor de mini & A/B/C/D regiojeugdteams. Hiervoor zoeken wij veel trainers onder zowel onze jeugdleden als hun ouders. 

Jeugdleden
Leden uit de A- en B-teams kunnen zich aanmelden om training te geven aan jongere jeugdteams. Vanaf de D-leeftijd kan je je aanmelden om op woensdagmiddag kabouters en 1e jaars F training te geven. Vanaf de C-leeftijd kan je op vrijdag training geven aan de E en 2e jaars F teams!
Naast dat het erg leuk is om training te geven aan jonge kinderen, krijg je er als jeugdlid ook nog een vergoeding voor!

Aanmelden kan via deze link:
Jeugdleden die minitraining willen gaan geven in 2018/2019:
Jeugdleden, studenten en jong-senioren, die training willen geven aan A/B/C/D teams: https://goo.gl/forms/WjceAbv1VINg4A2l2

Ouders
Voor de mini's en jeugdteams zoeken we ouders om training te geven aan het team van hun zoon of dochter. Ouders hebben toch vaak net iets meer overwicht en kunnen de kinderen makkelijker bij de les houden. Ideaal is bij de mini's de combinatie van een oudere (volwassen) trainer, met een jeugdtrainer.

Interesse? Gebruik onderstaande link om je aan te melden. Ook als je je al hebt aangemeld bij een lijncoördinator, graag het formulier invullen, zodat wij alle gegevens hebben.

Ouders die een miniteam willen trainen in 2018/2019:
Ouders die jeugdteams (A/B/C/D teams!) willen trainen in 2018/2019
Voorwaarden & disclaimer