1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Bitjes happen aan begin nieuw seizoen

15-7-2018
Nieuwsafbeelding

Toe aan een nieuwe gebitsbeschermer? Aan het begin van het nieuwe seizoen is er weer gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer of om jouw huidige bitje aan te laten passen, wanneer dit nodig is. SPTL gebitsbeschermers is op vrijdagavond 7 september van 18.00-21.00 uur en zaterdag 8 september van 9.30-15.30 uur aanwezig op de club. Je kunt vrij binnenlopen in ons clubhuis, maar als je je tevoren aanmeldt, ben je sneller aan de beurt.
Aanmelden via: http://shop.gebit.nl en klik op de button 'Aanmelden hapdag' en volg de stappen.

Informatie over de mogelijkheden staat op de website van SPTL. Prijs vanaf € 30,- incl. opbergdoosje, factuur en garantie. Natuurlijk is het speciale HC Rotterdam-clubbitje ook mogelijk.

De aangemeten (en betaalde) bitjes kunnen na ongeveer drie weken op de club worden afgehaald. Bericht hierover wordt geplaatst op de website van de club.

Voorwaarden & disclaimer